Uw community is gereed voor gebruikers

Het Helpcenter bestaat uit twee delen: een kennisbank en een afzonderlijk communityplatform. De community bestaat uit vragen en antwoorden gerangschikt op onderwerp. Vragen kunnen ideeën, tips of een ander community-item bevatten. Zie Communityinhoud beheren om van start te gaan.

Opmerking: verwar onderwerpen niet met artikelen. In de community zijn onderwerpen de belangrijkste bron voor vragen.

Moderators vormen een essentieel onderdeel van een succesvolle community. Werf gebruikers aan die verstand van zaken hebben en die hun productkennis graag willen delen, gebruikers willen helpen die de draad kwijt zijn en de nieuwste adviezen uit de branche van andere productexperts willen horen.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

2 Opmerkingen

• 0
    Avatar
    jacobus klinkenberg

ik wilde even vermelden dat ik wat problemen had met het insstalleren van teeveemaar met hulp van een medewerker van teevee is alles naar tevredeheid opgelost proficiat voor mij een warme douche

• 0
    Avatar
    Farah Hulsmans

Ik heb vrij veel geld betaald voor een toestel wat toen geweldig werkte, en nu dus niet meer... Kan geen films meer streamen, vanaf het moment dat Genesis het niet meer doet. Ook na de mail met de"belangrijke update" helpt niet. Phoenix werkt niet, salts is niet te vinden. Bij bepaalde apps loopt het hele systeem zelfs vast. waar ga ik verder recente films kunnen vinden?

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.
Mogelijk gemaakt door Zendesk